Click for more products.
Geen producten gevonden.

Code Red Battle Zero Bone Conducting Headset Kenwood Aansluiting

€ 129,90 (incl. btw)
Reference:
CB-COM-Battle zero-K
Like0
Vergelijk0
Wensenlijst
Omschrijving

Een onmiskenbare blik van verbazing en sensatie is af te lezen van mensen die voor het eerst deze headset uitproberen. Het WOW-effect is enorm. Het geluid is onvoorstelbaar zuiver en toch hoor je de mensen om je heen praten.

Wanneer jij je gevechtsuitrusting aantrekt en deze lichtgewicht 'bone conducting' headset, voorzien van  een PTT in militaire stijl, opzet zullen anderen je met jaloezie toekijken. Zij weten welk voordeel jij zult hebben zodra je het gevechtsveld betreedt. 

Met deze 'bone conducting' headset verzend en ontvang je geluidstrillingen via de schedel. De sensoren van de Battle Zero Bone Conduction Headset blokkeren je oren niet en dat bevordert jouw situational awareness in het gevechtsveld. Terwijl je luistert naar de aanwijzingen van je buddy  via de radio, hoor je de tegenstander naderen. Jij bent in het voordeel, het is bijna oneerlijk. 

De Battle Zero Bone Conduction Headset kan gedragen worden met bril en helm of pet en door het modulaire ontwerp kun je eenvoudig componenten wijzigen of vervangen.

De met kevlar versterkte snoeren met trekontlasting zorgen voor een grotere duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Ook is de zwaar uitgevoerde PTT voorzien van een stevige 360° draaibare clip zodat deze onder elke hoek op jouw vest bevestigd kan worden. 

Deze set is compatibel met radio's met een Kenwood connector.



Hoe werkt een 'bone conduction' headset eigenlijk?

Met de traditionele 'air conduction' koptelefoons, maakt men gebruik van de gehoorgang. Geluidstrillingen worden middels de lucht door de gehoorgang getransporteerd, waar het uiteindelijk door het trommelvlies wordt opgevangen en via de gehoorbeentjes wordt doorgegeven aan de cochlea, het slakkenhuis.

 

Bij de nieuwe 'bone conduction' koptelefoons worden de geluidstrillingen via het kaakgewricht direct overgedragen aan de cochlea. 





Bekijk hieronder de review van Airsoftology:
 

Productdetails
CB-COM-Battle zero-K
Reviews
Geen berichten

Schrijf uw review

  • Kwaliteit:
  • Tevredenheid:
Korte omschrijving van het product
Niet op voorraad
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Gerelateerde producten

Menu

Zoeken

Delen

Maak een gratis account aan om producten te liken.

Sign in

Maak een gratis accounts aan om wensenlijsten te gebruiken.

Sign in